Certaldo, Italy - Polarsteps
Vandaag gaan we nog een dag naar Florence. We wilde heel graag naar het museum van Uffizi. Als je in Florence bent mag je dit niet overslaan. Op internet lazen we verhalen over wacht rijen van 5 uur en wanneer je nou het beste heel kunt gaan... hier hadden wij geen zin in. Onze ervaring was dat door Corona alles veel maar dan ook veel rustig is dus besloten de gok te wagen. We stonden echt binnen 10 min binnen in het museums. Bizar wat Corona kan doen ondanks dat het ons nu wel goed uitkwam. We lopen heerlijk een tijdje en bekijken al het moois. Ik moet wel toegeven een beetje als kip zonder kop als bleu meisje in de kunst wereld haha. Ondanks dat wel een leuke ervaring.
Verder wilde we heel graag nog even de grote kathedraal van Florence bekijken. Alleen deze viel bij de kathedraal van Siena heel erg tegen.
We wandelen rustig terug naar de auto met onderweg nog even een heerlijke stop op het terrasje.
Vanavond hebben we onze laatste avond in ons huisje en deze sluiten we af met een heerlijke pizza van de pizzeria bij ons op de hoek. Morgen reizen we verder naar Bologna
Italië
Certaldo