Bangkok, Thailand - Polarsteps

Bangkok de stad met geen regels We kwamen aan op het vliegveld in de avond waarbij we een taxi probeerde te regelen en ja hoor gelijk probeerde ze de prijs 10x hoger te zetten voor ons😅 uiteindelijk goed onderhandeld voor een prijs en de meest hart verzwakkende auto rit gemaakt in mn leven…. Alsnog gelukkig bij ons hotel gekomen wat wel ff zoeken was. Ons hotel lag 1 minuut van de populaire khaosan road waar we ook nog ff door heen zijn gelopen in de avond. De straat waar alles kan en mag, waar je alle gare dingen kan eten en van alle seks shows kan bij wonen (als je dat zal willen). Volgende dag gingen we naar MBK een grote winkelcentrum en de droom voor onderhandelaren! Alles wat ze daar verkopen moet je onderhandelen. Zo vroegen ze eerst voor 1 simkaart 1200 baht maar uiteindelijk 400baht moeten betalen voor 4 simkaarten! Daarna gingen we naar de gouden buddha tempel met een tucktuck wat wel leuk was. De architectuur in bangkok was abnormaal mooi! Vanuit daaruit gingen we naar china town waar we lekker gegeten hadden bij goedkope tentjes. De gemiddelde prijs voor avond eten in bangkok was rond de 1/2 euro en voor die prijs kregen we ook zulke grote porties! En in de avond eerst de zonsondergang bij de Wat arun gezien met een lekker biertje! Volgende dag hadden we veel gepland zo zijn we naar de emerald buddha geweest en de grand palace waar we ook nog na een theater werd gebracht om een traditionele Thais theater stuk te mogen zien. Wat heel indrukwekkend was. Toen nog doorgegaan naar wat arun en in de avond weer geëindigd in khaosan road😁
  1. MikeGraumans
  2. Japan + vakantie