Hpa-an, Myanmar - Polarsteps
Hallo mensen! Zoals jullie kunnen zien ben ik op dit moment terug in Hpa-An, Myanmar! 'Huh maar je was toch naar Thailand gegaan'?
Ja dat was ik zeker maar Thailand vond ik stiekem toch niet zo heel leuk aangezien de mensen niet heel chill zijn en er ongelofelijk veel toeristen zijn. En het is er ook nog redelijk prijzig voor een land in zuidoost Azië.
Niet dat het geld opraakt, maar aangezien mijn geld niet oneindig is wil ik graag een land of een deel van het land bezoeken dat wel de moeite waard is. Dat is in dit geval het zuiden van Myanmar omdat daar letterlijk bijna geen toeristen komen en het nog maar 3 jaar open is voor toeristen!
En ik hunker wel naar een paar weken alleen reizen. Zo kan ik goed tot rust komen en uitzoeken wanneer ik bijvoorbeeld naar Australie wil of waar ik na Myanmar heen ga.
Ik weet trouwens nog helemaal niet waar ik in Myanmar precies heen wil. Wel weet ik dat ik het zuiden door wil reizen want daar liggen super mooie onaangetaste stranden! Nou ben ik niet de grootste strandfanaat maar dit lijkt me wel super vet.
Vandaag ben ik even bij de dokter langs geweest omdat ik wederom buikklachten heb. Deze heb ik al een tijdje en het is ook een paar dagen weg geweest maar laatst is het weer terug gekomen. Kortom ik zit aan de medicatie voor de komende 5 dagen, mocht het dan nog niet goed zijn moet ik weer terug komen bij een dokter.
Mocht je foto's willen zien van Thailand dan heb je een klein beetje pech want ik heb bijna tot geen foto's gemaakt, simpel weg omdat ik geen zin had maar dat gaat nu weer veranderen want ik wil toch wel iets met fotografie gaan doen al is het maar als een kleine 'bijbaan'.
NickBoerkamp
Asia Tour pt 2.