Singapore, Singapore - Polarsteps
Vandaag vliegen we naar Medan (Sumatra) en moeten we Singapore helaas alweer verlaten. Wat een geweldige stad! We hebben bijna alleen maar 30 graden en veel zon gehad terwijl er regen en onweer voorspeld was. Hierdoor hebben we veel kunnen doen en zien. Gisteren hebben we op de top van het Marina Bay Sands hotel gestaan, verdieping 56. Vanuit dit viewpoint kon je over de hele stad kijken. Wel een beetje eng, maar wat een geweldig uitzicht! We zijn ook naar Sentosa Island geweest. Dit was wel een beetje een vaag eiland. Alles is hier heel mooi opgezet en je kunt er verschillende dingen doen. Je hebt er een pretpark, een waterpark en opgespoten stranden. Toch waren er bijna geen mensen en leek het wel een beetje uitgestorven. Ook hebben we de wijken Chinatown en Little India bezocht. Beiden erg leuk en we hadden echt het gevoel dat we even in China en India waren. In Chinatown kwamen we per toeval bij een optreden van een Chinese zangeres terecht. Ik heb wel eens beter gehoord, maar grappig was het wel haha. Op naar de jungle van Noord-Sumatra!
Singapore & Indonesiƫ 2018
Singapore