Oosterhout, Netherlands - Polarsteps
Dag 2: 56 km gefietst
Vanmorgen heerlijk wakker gemaakt door de geluiden van de kraaiende haan en het gaggelen van de ganzen. De zon schijnt en we hebben heel veel zin om weer op de fiets te stappen. Maar eerst nog gezellig ontbijten met opa.
Na afscheid genomen te hebben fietsen we meteen het groen in. Wat een mooie omgeving. Fijne rustige wegen met af en toe een fietspad wat meer lijkt op een wandelpad.
Met de lunch begint het weer onstuimig te worden. Snel een broodje eten en weer door maar door de regen fietsen doen we sowieso. Na een tijdje in de regen fietsen nemen we een afslag die we beter niet hadden kunnen nemen. We gaan over een zanderig wandelpad over strandjes langs de Waal. We moeten met de fiets aan de hand lopen. Alles zit onder het zand, de remmen doen het minder goed en de standaard van Q klapt niet meer in nadat het is uitgeklapt. Gelukkig is het niet lang meer voor we bij Gabriëlle, Alexander en Rosalie zijn. Daar kunnen we alles goed afspoelen met de tuinslang en onszelf afdrogen.
We genieten heerlijk van de warmte, het lekkere eten en de gezelligheid. We doen een was, maken gebruik van een warm bad en gaan lekker optijd naar bed.
Ze bieden ons aan om nog een nacht te blijven slapen morgen. Dit kunnen we niet afslaan. Het gaat de hele dag regenen, we moeten nog wat onderhoud doen aan de fiets en inkopen doen. Dus morgen even een dag rust en overmorgen gaan we Duitsland in.. dan begint het onbekende!!
NinaKaptein
Travelling by pedalling