Rhineland-Palatinate, Germany - Polarsteps
Dag 10: 89 km gefietst
Vanmorgen lekker rustig ontbeten en opgefrist. Q had een heerlijk eitje gebakken. We vertrekken pas om 10.30 uur.
Het tempo zit er lekker in. We voelen ons uitgerust. En we zien de omgeving steeds meer veranderen. Heuvellandschap met typische Duitse dorpjes en een prachtig bosrijk gebied waar de herfst kleuren steeds meer beginnen te komen.
We nemen pauzes wanneer we merken dat de energie op begint te raken en gaan weer met frisse energie door. Het is een frisse dag maar af en toe komt het zonnetje door. Daar genieten we met volle teugen van.
Aan het eind van de dag komen we aan in Koblenz. Een mooie stad wat veel te bieden heeft. Het begint te regenen. We schuilen onder een poort en bespreken wat we gaan doen met slapen. We besluiten door te fietsen en te zoeken naar een slaapplek.
Maar we fietsen en fietsen.. het blijft bewoonde wereld en een goede wildkampeer plek is niet te vinden. We zoeken even op het internet en vinden een camping in de buurt.
We komen er aan. Een bijzondere man die waarschijnlijk al een paar drankjes op heeft helpt ons. We zoeken een plekje uit met mooi uitzicht over de Rijn en gaan in het donker beginnen met koken. Snel eten want we worden kouder en kouder.
Nu heerlijk in ons bed. Slaap lekker!
NinaKaptein
Travelling by pedalling