Rhineland-Palatinate, Germany - Polarsteps
Dag 11: 42 km gefietst
Vanmorgen rustig aan gedaan. Gezellig kletsen met mensen op de camping en tussendoor proberen spullen op te doeken. Lekker aan tafel ontbijt en koffie opwarmen. Net als we bijna alles op hebben bied iemand ons nog een kopje koffie aan. Dat kunnen we niet afslaan!! Heerlijk kopje koffie! Veel beter dan onze instant koffie.
We fietsen door prachtig gebied. Elke keer gaan we weer een hoek om van de Rijn en hebben we weer een heel ander uitzicht. Telkens weer verbijsterend mooi! We fietsen langs wijngaarden op steile heuvels en door veel oude dorpen met elk een kasteel of ruïne op de top van de heuvel ernaast.
We stoppen in een leuk dorp (Sankt Goar) en halen vers brood van de bakker. Gaan zitten aan het water en we nemen veel langer pauze dan normaal.
We gaan weer door en maken niet veel later nog een stop. Grote boodschappen doen. Het is altijd leuk om supermarkten in het buitenlands door te spitten. Elke keer zie je weer nieuwe dingen. We halen alles uit de verpakking en pakken het in onze fietstassen. We hebben weer een goede voorraad.
We fietsen weer door maar weer niet veel later zien wij hele mooie wildkampeer plekken. Fietsen we door of hebben we het voor gezien. Prima! We stoppen ermee. Mooie dag geweest, veel gezien. Nu fijn in het licht koken, eten en tent opzetten.
Het is nog vroeg maar we zijn moe. Slaap lekker!
NinaKaptein
Travelling by pedalling