Baden-Württemberg, Germany - Polarsteps
Dag 15: 8 km gewandeld
Vandaag hebben we een rustdag. We hebben lekker uit kunnen slapen en rustig aan gedaan in de ochtend.
Na het ontbijt doen wij de was en een grondige afwas. We zoeken naar een minuscuul gat in het luchtbed van Q die snachts heel langzaam leegloopt maar jammer genoeg niks gevonden. Wanneer de was klaar is hangen we het uit over alle hangruimte in het toilethuis en een gedeelte buiten over de waslijn. Daarna is het alweer lunchtijd.
We gaan een wandeling maken door het dorpje. We willen graag het bos in maar daarvoor moeten we wel een flinke klim omhoog maken het dorp uit. Wat uiteindelijk een flinke wandeling wordt met prachtig uitzicht.
Eenmaal terug gekomen op de camping blijkt dat onze kleding niet goed droogt in het koude weer en besluiten we onze kleren te föhnen. We moeten nog een goed systeem gaan bedenken voor de aankomende tijd.
Het zonnetje komt door dus laten we de kleren voor wat het is en gaan we een boekje lezen in de zon. Maar ik kom erachter dat mijn ereader niet werkt en we zijn even bezig om het aan de praat te krijgen, tevergeefs.
Het begint alweer te schemeren dus is het etenstijd. We maken een lekker maaltje, hangen de kleren weer uit, en eten ons avondeten. Daarna lekker douchen, tandenpoetsen, kleren opbergen en onze tent in.
De dag is ontzettend snel gegaan, veel tijd voor een boek hebben we niet gehad maar het was een fijne dag. Slaap lekker!
NinaKaptein
Travelling by pedalling