Setagaya, Japan - Polarsteps

We zijn aangekomen in Tokio! Na een lange reis waarvan vooral het wachten bij aankomst voor 4 uur het langst duurde. Maar uiteindelijk zijn we dan eindelijk door de douane en eten we snel een Onigiri voordat we de trein pakken. We hebben een Suica card aangeschaft zodat we makkelijk kunnen in en uitchecken in het openbaar vervoer. We moeten twee keer overstappen waarvan één overstap pal naast de wereldberoemde ‘Shibuya crossing’ dus kunnen we het niet laten om even heen en weer over te steken met onze backpacks op onze rug. Eenmaal aangekomen bij onze host (Joshua) worden we heel warm onthaald. We zijn samen een halpje gaan eten in de buurt. Terwijl we door de buurt aan het wandelen zijn naar het restaurant kijken we onze ogen uit en we hebben vlinders in ons buik. Wat zitten we in een geweldig wijkje!! Sangen-Jaya is een wijk waar veel studenten leven omdat hier de universiteiten zijn. Er zijn Inieminie kleine barretjes/ restaurants in inieminie straatjes. We eten die avond heerlijk en gaan daarna voldaan maar uitgeput naar bed.
  1. NinaKaptein
  2. Travelling by pedalling