Doshi, Japan - Polarsteps
Jeeej we vinden de trail weer leuk:) We voelde ons veilig. Het was een prachtige dag. Leuk contact gehad met de man van de visitor center, hij had veel kennis over het gebied en we krijgen weer zelfvertrouwen dat we de rest van het bergpad kunnen bewandelen.
We liepen langs veel campings. Het is leuk om te zien hoe de Japanners kamperen. Ze nemen hele keukens en zelfs sauna’s mee. Prachtige kampen zetten ze op.
We volgen het stromende water een lange tijd. En nemen een zijpad om naar een paradijselijk inham te lopen waar aan twee kanten watervallen zijn. We nemen het ervan en zitten even te genieten van de pracht en praal dat zich om ons heen afspeeld. De planten die aan de rotswanden groeien en in de wind aan het dansen zijn en de zonnestralen die alles prachtig verlichten.
Op het moment dat we afscheid moeten nemen van het stromende water filteren we nog een paar liter om alle flessen helemaal vol te krijgen en gaan verder met de klim met zware tassen.
Uiteindelijk moeten we flink doorlopen naar de aatste berghut om er voor het donker aan te komen. Maar het lukt ons en we kunnen gelukkig weer binnen slapen, vanacht gaat het regenen en het scheelt weer dat we de tent niet hoeven op en af te bouwen en laten drogen de volgende dag.
Weltrusten!!
NinaKaptein