Okazaki-shi, Japan - Polarsteps
Sochtens kookt Q op open vuur water voor ons ontbijt. We ruiken allebei heerlijk naar vuur.
Daarna gaan we naar een hotel omdat het vandaag weer heel hard gaat regenen en we weten dat we pas laat gaan slapen en een tent op zetten in het donker ik de regen hebben we geen zin in. Het hotel is ook meer centraal in de stad.
We laten onze spullen achter en gaan opweg naar het concert hal. We worden opgevangen door de manager van de pianiste. Hij brengt ons back stage en vraagt of we willen wachten of dat we de repetitie willen bijwonen. Dat laatste willen we wel. We zitten in een lege zaal te genieten van de muziek.
Het is heel speciaal om mijn oom weer te zien. Het is een lange tijd geleden door Corona en onze reis dat we elkaar hebben gezien. Als ze klaar zijn hebben we even tijd om bij te kletsen. Daarna gaan wij naar de al volle zaal toe om van het concert te genieten.
Uiteindelijk gaan we in de stad nog een hapje eten en een biertje drinken. Het was een gezellige avond. Leuk om weer een beetje ‘Kaptein humor’ om me heen te hebben. Voelt meteen als thuis.
Nu lekker slapen in een bed. Wel met alcohol op. Dat zijn we niet meer gewent dus hopelijk slapen we goed.
NinaKaptein
Travelling by pedalling