Seto, Japan - Polarsteps
We verlaten Seto. Wat een onverwacht leuke plek. Er hangt een heel leuk sfeertje en het is leuk om te zien hoe trots ze zijn op hun eeuwenoude werk.
Hiroshi brengt ons naar de trail en loopt een stukje met ons mee naar een waterval. Een hele fijne host. Hij houd van een drankje (sochtens, smiddags en savonds) en hij was soms even moeilijk te pijlen maarhij heeft een hart van goud.
Vandaag een prima wandeldag. We ontmoeten een Nederlander. Rop loopt ook de Tokai Shizen Hodō maar dan van Osaka naar Tokio. We eten onze lunch en kletsen 2 uur over van alles. Reizen, het leven thuis, Japan, hiken. Het is super gezellig om even met iemand te kletsen en ook nog eens in het Nederlands. Hij reis drie maanden in het jaar en heeft heel veel meegemaakt. Omdat wij van plan zijn om naar Tokio te gaan voor het optreden van Seb zeggen we tot ziens tegen Rop:)
Een kort dagje wandelen door onze late start en een lange pauze. We vinden een vlak stukje voor onze tent en horen savonds de wilde zwijnen om onze tent heen lopen.
NinaKaptein
Travelling by pedalling