Inuyama, Japan - Polarsteps
Mooie dag!
Vandaag was vooral honger dat ons in zijn greep had. Honger honger honger! Haha.. gelukkig was er een winkel op ons pad en hebben we ons helemaal vol kunnen proppen.
We lopen door prachtige omgeving. Onze dag start op onze mooie idyllische slaapplek en we doen het rustig aan om alles om ons heen goed tot ons te nemen. Dus zitten we rustig aan ons ontbijt te kletsen en te luisteren naar de vogels.
De dag eindigt boven op een berg/heuvel. Zo hoog is het niet. We hebben heel mooi uitzicht. We kijken uit over gebied waar we gaan lopen. Dus proberen we onze weg alvast in te beelden.
Omdat het zo rotsig is en onze tent niet opgezet kan worden gaan we Cowboycampen.. slapen zonder tent. Maar dat blijkt een slechte keuze want er zijn ontelbaar veel muggen die om ons heen zoemen en we worden helemaal lek geprikt. Het is zo ontzettend warm maar we willen onze slaapzakken niet uit omdat het ons beschermd tegen de muggen.
We besluiten te proberen de tent op te zetten zonder haringen. Wat eigenlijk niet echt kan. Maar het lukt ons. We knopen het vast aan de balken en het blijft staan. We zijn opgelucht als we zonder onze kleding en slaapzak in de tent liggen!
NinaKaptein
Travelling by pedalling