Bonaire, Caribbean Netherlands - Polarsteps
Eerste werkweek achter de rug. Werken op Bonaire verschilt niet heel veel dan in Nederland. Je hebt gewoon dezelfde medicatie, alleen is hier geen preferentiebeleid(dus discussie over verschillende merken😉). Was een positieve week. Wel fijn om ritme te hebben en gewoon mijn werk als apothekersassistente te doen! Ook aardige collega’s, geen leeftijdsgenoten en weinig lokale mensen. Groot deel van het team werkt er niet langer dan zo’n 3 maanden.
In mijn middagpauzes heb ik gezellig gebeld met het thuisfront.
Donderdag in de middag gezellig met collega’s wezen lunchen, lekker broodje kroket😅
Helaas deze week ook weer veel regen waardoor veel straten vol regen staan. Maar zit nu ook in het regenseizoen.
Donderdagavond ben ik met een nieuwe vriendin Sanne naar de regatta geweest.
En vrijdagavond maar liefst mijn eerste was hier gedraaid😱
Zaterdag ontbeten bij luciano, panini kaas met een Fanta en daarna naar Karels gegaan een latte gedronken en met zus gebeld. Rond 14 uur ben ik met een nieuwe vriendin Britt op pad gegaan. Zij heeft mij een deel van eiland laten zien. 1000 steps, flamingo’s gezien en bij Ocean Oasis gezeten. En in de avond even bij het strand gelegen.
En om het weekend af te sluiten ben ik zondag met Sanne naar jibe city geweest en daar gebleven om te feesten.
OlinKalf
Bonaire☀️🌴🦩