Bonaire, Caribbean Netherlands - Polarsteps

Al weer de 3e week op bonaire. En wat bevalt het toch goed!☀️🌴 Werk ging weer goed deze week. Aan de balie gestaan ipv de eerste week alleen maar medicatie klaarmaken. Deze weer twee nieuwe collega’s/stagiairs er bijgekomen. Mirre en Mei dong. Super aardig en leuk voor mij wat leeftijdsgenoten op de werkvloer! Ook tussen de middag samen wezen lunchen bij Luciano’s. Dinsdag ben ik met Sanne naar een nieuwe club op het eiland geweest Bar P. Erg gezellige en leuke bar! Ook zijn we samen donderdagavond naar Cuba Compagnie de Latin Night geweest. Dit was erg gezellig en leuk om te zien hoe de mensen hier dansen. Hier ga ik zeker vaker naartoe💃🏼💃🏼 Vrijdag ben ik na werk met Mirre en Mei dong naar strand geweest, the amo beach en daarna zijn we in de avond naar Karels beertje gedronken, ijsje gehaald bij Gio’s en toen weer een biertje bij Little Havana. Zaterdag was een rustig dagje voor mij, in de ochtend en avond lekker rustig en huisje beetje opgeruimd en in de middag van 14-18 gewerkt in de apotheek, wat erg rustig was. En om het weekend af te sluiten ben ik op zondag op pad gegaan met Mirre en Mei dong en zijn we naar 1000 steps gegaan om te snorkelen. En in de avond ben ik met Sanne naar jibe city gegaan om weer eens lekker een drankje en een dansje te doen!🤩🙋🏼‍♀️
  1. OlinKalf
  2. Bonaire☀️🌴🦩