Bonaire, Caribbean Netherlands - Polarsteps

Weer een update hoe mij weer was!🙋🏼‍♀️🌴☀️ Maandagmiddag ben ik winkeltjes in de buurt van ziekenhuis/boulevard door gegaan. Dinsdagmiddag heb ik lekker geluncht met Mirre en Mei dong bij Exito Breakfast & Lunch, hier heb ik een box gekocht voor $8,50 waar rijst met crispy chicken en groente ik zat! Dinsdagavond eindigde helaas niet zo leuk! Rond half 11 wou ik naar bed gaan, loop ik de slaapkamer in en zie ik een groot beest boven mij pad op het plafond zitten, een kakkerlak!😨 Na paar minuten moed verzamelt, een lavendel schoonmaak spray en kan met deksel de kakkerlak gevangen. 🪳 Bij Pasa Bon Pizza & Bar heb ik woensdag pizza bbq chicken gedeeld met Mirre en Mei dong. Op deze pizza zat hartstikke veel kaas en we hebben niet alle opgegeten maar deel mee naar huis genomen. En hierna een bij Gio’s een ijsje gehaald.🍨 En ook op donderdagmiddag heb ik lekker gegeten met collega’s bij Meat & Eat. Ik ben voor de nacho’s met pulled chicken gegaan!😋 Donderdag einde van mij werk dag, heeft de apotheker ons getrakteerd op ijs. En ook vrijdag heb ik weer eens wat lekker gegeten. Dit keer heeft Mei dong getrakteerd op cupcakes! Tegen over het ziekenhuis zit Sweeti Bakery Bonaire, waar ze allerlei taarten en cupcakes verkopen. In de middag heb ik met mam, pap, opa, oma, Britt en Jort gebeld! Ze waren allemaal thuis bij pap en mam. Even gezellig bijgekletst. Ik heb mijn werkweek afgesloten bij Ocean Oasis met een heerlijke strawberry mojito!🍸 Zaterdag ben ik weer met collega’s naar de markt geweest waar alles zo’n $1 is. Hier een rokje gekocht en een jasje voor mam. Na de markt zijn we ijs gaan halen bij Luciano’s en daarna paar winkeltjes in. In de middag weer afgesproken bij The amo beach. En s’ avonds zijn we naar een Halloween feestje gegaan van Lemonda bij Zo Zo Ranche. Was erg gezellig! In begin wel wat onrustig omdat het een 21+ feestje is en ik was de enige die 20 is, maar het is gelukt ik ben binnen gekomen!😱😂🥳 Ik heb mijn weekend afgesloten op Eden beach, lekker de hele dag op bedje liggen en snorkelen🤿🏝️ Paar foto’s tussen door aan mij werk + outfit. Natuurlijk mis ik Job🐶🐾, maar heb hier om mijn appartementje nog wel gezelschap van paar katjes!
  1. OlinKalf
  2. Bonaire☀️🌴🦩