New York, USA - Polarsteps

Na brewpub Valhalla liepen we naar het volgende adres waar goed craftbeer te krijgen zou moeten zijn: Black Tap. Door de drukte namen we plaats aan de bar en werden heel vriendelijk geholpen en hadden goede gesprekken met de Mexicaanse barman. Het was eigenlijk meer een burgerjoint met een paar kranen. De barkeeper vertelde dat hij GEK was op het Belgische Delerium (wat je er ook kon krijgen). Na twee lokale bieren elk kregen we een rekening waar maar de helft van de bestelling op stond. Na mijn vraag “Are you sure this is correct?” knipoogde hij en antwoordde hij “Most definitely”. Die jongen kreeg dus een dikke tip. Erg aardig. Van bier en zo veel wandelen krijg je trek en dus bezochten we Bites of Xian op W56th voor dumplings, een noodlesoep en een Liang Pi. Raar tentje, wel prima gegeten. We besloten weer terug te lopen naar ons hotel, een wandeling van een kleine 5 km. over de inmiddels donkere straten en over de Queensboro Bridge. Moe maar voldaan knipten we rond 23.00 uur het lampje uit.
  1. Ed & PP in New York 2022
  2. New York