Lembongan, Indonesia - Polarsteps

Na een ontbijtje zijn we weer eens langs de dokter geweest en daar gaan we met een domper weer weg. Deze dokter zei dat het op z’n plek wel 2 weken duurt voordat het geheeld is terwijl overal 7 dagen werd gezegd. Dat betekent dat we gedurende de rest van de vakantie beperkt zijn 😒 We gaan er nog maar het beste van maken en rijden dus verder met ons scootertje. We passeren de gele brug naar het buureilandje Nusa Ceningan en drinken wat bij een strandtent. Hierna bezoeken we de Blue Lagoon. Heel apart om te zien, het water is hier echt fel blauw. Terug op het andere eiland crossen we richting het noordoosten waar we een kort boottochtje maken door de mangrove πŸŽ‹ We bezoeken ook nog Devil’s Tear waar normaal gesproken de golven tegen de rotsen klappen waardoor het water omhoog spuit. Helaas is het nu eb en staat het vol met Chinezen dus we besluiten om lekker naar het hotel terug te gaan om even bij het zwembad te relaxen. Onderweg komen we trouwens ook nog ergens voorbij de lokale begraafplaats. Ze liggen iniedergeval lekker in de schaduw 😬 Morgen naar Nusa Penida πŸ‘‹πŸ»
  1. Java & Bali
  2. Lembongan