Peluwang, Indonesia - Polarsteps

De wekker gaat vroeg vandaag, want onze boot vertrekt om 8:15 uur vanaf de gele brug. Het is maar 15 minuten varen dus we komen lekker op tijd aan. Op het strand staat onze chauffeur al op ons te wachten, die hebben we van te voren geregeld. Het is advies voor Nusa Penida is namelijk ga niet met de scooter, want de wegen zijn mega slecht. Eerst dachten we het valt reuze mee, tot we op de weg kwamen naar Angel’s Billabong en Broken Beach. Er was geen weg meer over, dus we hobbelen lekker door. Blij dat we iniedergeval lekker in de auto zitten 😊 De eerste stop is een soort natuurlijke infinity pool, schitterend om te zien en daarna komen we bij Broken Beach. Hier heeft de zee een perfect rondje uitgeslepen. Daarna stoppen we bij twee uitzichtpunten. Paluang Cliff en Kelingkling Beach. Dat laatste moet de kop van een t-rex voorstellen en dat lijkt best aardig. Als laatste stoppen we bij Crystal Bay waar we even een uurtje relaxen om vervolgens met de boot weer naar Nusa Lembongan te gaan. Heel erg leuke en mooie dag! ‘S avonds gaan we bij de beachclub vlakbij ons hotel lekker eten en drinken 🍹🍺
  1. Java & Bali
  2. Peluwang