Page, United States of America - Polarsteps

De dag begon met een spuugje van Maliya over mijn hand, arm en het laken. Gelukkig niet over haar eigen slaapzakje, het is toch wat lastiger wassen op vakantie. Na het ontbijt naar het indianenreservaat gegaan, waar ik een reservering gemaakt had als verassing voor Sharin. We gaan in het Navajo gebied een canyon in. De super bekende en smalle Antelope Canyon. Ik heb gekozen voor Lower Antelope Canyon, omdat je dan wat meer moet klimmen, geen 4x4 jeep in hoeft (i.v.m. Maliya), het iets minder druk zal zijn en net zo mooi moet zijn. En het is supermooi!!! We hebben een hele lieve gids die geheime plekjes laat zien vanwaar je de mooiste foto’s kunt maken. Er is zelfs een plek waar de lucht in de vorm van een zeepaardje op de foto staat! Maliya slaapt de hele tour in de draagzak, supereasy! Als we uit de canyon zijn geklommen, bezoeken we het mooie uitzichtpunt “Horseshoe Bend”. Een canyon met rivier en een rots in het midden, en dat vanaf een hoog punt! Maliya besluit dat ze de draagzak zat is, dus we werpen haar weer over onze schouder. Goed ingesmeerd en met een doek over haar heen, ziet ze precies niks. Mensen kijken ons raar aan, maar zo is ze wel beschermd tegen de zon! We gaan even langs het hotel om te chillen en spelen met Maliya. Daarna gaan we de auto in om wat plekjes te bekijken. Lone Rock, Whaweap en de Glen Canyon Dam. Overal stappen we om de beurt uit om Maliya niet steeds in haar slaapje te storen. Misschien wat ongezellig, maar wel een bewuste keuze. We zoeken eigenlijk een leuk terrasje, maar hebben dit niet kunnen vinden. We vinden de VS tot nu toe echt wel een teleurstelling qua eten/restaurants en hotels. Niks is schattig, sfeervol of klein en lekker. Tot nu toe prima maar alleen ongezellige motels, grote restaurants of fastfoodketens gezien. Als we dan een Texas BBQ tegenkomen met buitenterras besluiten we daar te gaan zitten. De nachos zijn met cheddarsaus in plaats van gesmolten cheddar kaas, dus een grote teleurstelling. Als troost halen we een dessert bij Denny’s. De al eerder verorberde Double Chocolate Pancake Puppies en een Apple Crumble Pie Salty Caramel. Helemaal vol en met afgebrokkelde tanden van het suiker rollen wij Denny’s uit met een vermoeide baby. We hebben wel een beetje spijt... In het motel gebruiken we white noise, om precies te zijn “kampvuurgeluiden”, om Maliya in slaap te krijgen. De laatste paar avonden waren drama, maar we denken iets nieuws gevonden te hebben! Hopen dat dit lang blijft werken! Spuugscore 7:4 voor Sharin
  1. Western USA
  2. Page