Santa Maria, United States of America - Polarsteps
Vanmorgen zijn we naar een strandje gelopen: El Matador. Vertaald: De moordenaar?
We moeten via een steile trap naar beneden, maar dat is niet heel spannend voor ons. Het strand is heel mooi, omdat er allerlei rotsen liggen die het bijzonder maken. Ik laat Sharin nog onder een rots doorkruipen en ook dat overleeft hij. Het is Maliya haar eerste dagje strand en we creëeren voor haar een stukje schaduw. Ze lijkt zich prima te vermaken met op de achtergrond het geluid van de branding. Dan nemen we haar mee de zee in, alleen met haar voetjes, want het is best koud water. De eerste paar keren huilt ze een beetje als er een golf aankomt. Maar als ze doorheeft hoe lekker het natte zand voelt aan haar voetjes, heeft ze het erg naar haar zin!
Maliya bepaalt met haar huiltje dat het weer tijd is om te gaan. Ik haal de auto net niet en geef borstvoeding onder het huisje van de strandwacht. Die precies op dat moment zijn hokje betrekt, best wel Baywatch-waardig deze man! Of zou het een seriemoordenaar zijn?
Waarom dit strand nou “El Matador” heet....dat weet ik gelukkig nog steeds niet!
Sharin wil graag weer nog even winkelen bij de Outlet hier, dus dat doen we. Maliya wordt er een beetje duf van en valt lekker in slaap op Sharins schouder.
Na het winkelen gaan we door naar Santa Maria. Hier eten we wat, terwijl we elkaar noodgedwongen afwisselen. Één van ons eet en de ander loopt met Maliya heen en weer en naar buiten. Buiten is ze rustig, binnen begint ze te huilen. Huiluurtjes...
Veel eerste keren voor Maliya vandaag, want ze gaat ook voor het eerst naar de bioscoop. Een echte Amerikaanse Drive-Inn. Het duurt ook hier even voordat ze rustig is, maar na een extra keer voeden, valt ze in een diepe slaap op schoot! Wij durven onze snacks niet meer open te maken, dus kijken we de film Maleficent 2 zonder krakende hapjes.
Western USA
Santa Maria