Schiphol, Netherlands - Polarsteps
Wisten jullie dat...
...wij een Spuugscore hebben bijgehouden. Sharin staat met stip op nummer 1. Hij heeft gewonnen met 9 volle lagen tegenover de 7 kotsjes die ik heb opgevangen.
...wij een beweging willen starten? In plaats van het stapelen van stenen als je ergens komt, zoeken wij mensen die ook de stenen terugwerpen naar hun oorspronkelijke “random” staat. Wie doet er mee?
...wij de kinderwagen net zo goed thuis hadden kunnen laten? Onze bébé hangt het liefst over een schouder of arm, een echte luiaard dus!!
...Sharin een zeker toilet niet in kon, kokhalzend van de geur voor de deur bleef dralen tot ik hem weg sommeerde? Jammer, ik had dit eigenlijk willen filmen...
...we één keer schandalig een hamburgermenu hebben ontbeten bij de Burger King.
...wij het deze vakantie tot een hobby maakten om Aziatische toeristen te wijzen op de duidelijke regels die ze overtraden.
...wij allebei ondergekrast zijn door onze lieftallige Maliya. Nageltjes knippen en vijlen is niet één van onze kwaliteiten
...wij hierdoor vaker wantjes dan sokjes bij ons hadden.
...Maliya een keer dus wantjes aan haar voetjes heeft gedragen om haar voetjes niet te verbranden.
...we op de gekste plekken Maliya hebben verschoond en gevoed. En dat dat best prima te doen was!
...Maliya eigenlijk de hele vakantie dezelfde sokjes heeft gedragen... (sorry deze bleven gewoon het beste zitten)
...ik deze vakantie veel koekjes en hapjes van Sharin heb gestolen als hij even niet keek...
...Sharin steeds aankleedstress heeft als hij als taak Maliya moet aankleden. Hij doet het ook echt steeds verkeerd... De kleurencombi’s gaan goed, maar rekening houden met de activiteit, zon, wind en warmte wat minder. Nu durft hij niet meer zelf iets uit te kiezen.
...we heel veel gekke foto’s kunnen verklaren met de regel of het spel dat de ander op de foto moet als de één het als eerste heeft gezien en gezegd.
...we onze eerste reis met Maliya hebben overleefd en er heel veel van hebben geleerd!!
Op naar de volgende reis!!!
Western USA
Schiphol