Aríns, Spain - Polarsteps
Vanmorgen eerst in een cafeetje een ontbijt genuttigd. Daarna de poncho en been kappen tevoorschijn gehaald want het regent behoorlijk. Eenmaal ingepakt maakt de regen niets meer uit. Als snel liepen we in de blubber. Het waaide ook stevig en dat was ook wel te zien aan onze omstanders die hun poncho‘s stevig aantrokken. De wind raasde door de eucalyptusbomen en dat gaf een mooi geluid. Halverwege hebben we geluncht in een rustig cafeetje. Om half een werden we hier uit geveegd. Mevrouw ging prompt sluiten. Na de lunch was het een tijd droog. We hebben de poncho‘s wel aangehouden. Onderweg moesten we langs een blubberig strookje en dat doen wij dan regelmatig door een wandelstok vast te houden en niet het simmetje. Ik zei tegen Clementine, ik laat het los en zij dacht dat zij het los kon laten. Door deze miscommunicatie was het simmetje even zoek. Clementine heeft het gelukkig wel weer terug gevonden. Nu zitten we op een soort van resort waar we met
Vier mensen op een kamer zitten. Met toilet en douche gelegenheid. Heerlijk luxe dus vanavond gezamenlijk eten en het laatste rondje waarin iedereen vertelt hoe hij of zij de Camino ervaren heeft. Morgen op naar Santiago de Compostela, ons eind doel
Camino anders bekeken
Aríns