Ban Tai, Thailand - Polarsteps
Vandaag was het dan eindelijk zo ver, de full moon party. Heb dit ooit als kind op tv gezien en wilde daar al heel lang een keer heen. Van te voren kreeg ik vaak te horen dat je er niks van moet verwachten omdat het erg tegenvalt. 'S middags met de boot van koh samui naar koh phagnan vertrokken waar ik aan de praat raakte met twee andere Nederlandse meisjes. Later in de taxi naar ons resort kwamen daar nog twee Engelse jongens bij. Afgesproken 'S avonds met elkaar afgesproken. Zo gezegd zo gedaan. maanden voor mijn reis had ik al een hotel geboekt aan het strand waar het feest gegeven wordt maar deze werd een dag van te voren gecanceld. Gelukkig kon ik last minute met mazzel nog een slaapplek vinden, wel aan de andere kant van het eiland. Met de taxi naar naar het hostel van de Engelse jongens gegaan. Een doodenge rit over slechte wegen en zeker met 80km per uur.
Het feest was een grote chaos. Wiet is sinds twee maanden legaal in Thailand dus iedereen was al vroeg dronken en stoned. Er was van alles te zien en iedereen had versieringen van bodypaint en fluoriserende kleding. Overal stonden vuur dansers. Eerlijk is eerlijk ik vond het zeker niet tegen vallen. De sfeer was goed al moest je je drankje en bezittingen wel goed in de gaten houden.
Om 2 uur is oma afgehaakt en lekker terug naar het hotel gegaan. Het feest schijnt tot zonsopgang door te zijn gegaan.
Aziƫ
Ban Tai