Chiang Rai, Thailand - Polarsteps

Vandaag met een Tour naar Chiang Rai geweest. Na een uur stopte we bij de hot springs, deze had ik ook al in surat thani gezien waar het een soort thermale baden waren. Hier waren ze nog een tikkeltje warmer zo'n 90 graden, genoeg om een ei in te koken. Daarna reden we door naar wat rong Khun, de witte tempel. Super indrukwekkend om te zien. Alles glimt en blinkt. De binnenkant van de tempel, waar je geen foto's mocht maken, was daarentegen super minimalistisch.daarna door naar wat rong seur ten, de blauwe tempel. Een prachtige kleur met veel draken en half mens half dier beesten. Ik geloof dat ik dat nog niet zo begrijp. Het zwarte huis was als laatste aan de beurt, dit symboliseert de hel en is geen tempel maar een museum. Vrij bizar met schilderijen die tot leven komen en veel seksueel getinte kunst. Ben er nog niet helemaal uit waar ik naar gekeken heb maar dat is misschien ook de kracht van het museum. Vanaf hier zijn we doorgereden naar de golden triangel. Waar we op de boot zijn gestapt naar Laos
  1. Aziƫ
  2. Chiang Rai