Da Nang, Vietnam - Polarsteps

Gisterenavond werd ik aangesproken door een stel uit het hotel of ik mee ging naar de golden brigde de volgende dag. Waarom niet.. zo konden we ook de kosten splitten. Na een rit van een uur kwamen we aan bij het kabelbaan station. De hele sfeer die er hing waande je in disneyland Parijs. De kabelbaan rit duurde ongeveer een kwartiertje en was prachtig! Eenmaal boven op de brug krieoelde het van de mensen maar de brug is erg mooi! Je zou zeggen dat deze brug erg oud is maar is pas in 2018 gebouwd. Na de brug kwam je in een park. Daar werd het Disneyland gevoel verklaard want alles was in Franse stijl gebouwd. Zelfs de notredame is aanwezig. Boven bij de gigantische Boeddha leek het een super goed plan om mijn drone, die ik al een maand mee sleep en nog niet gebruikt heb, uit te testen. Dit was ook meteen de laatste keer want hij is meteen gecrasht boven op de Boeddha. Om een uur of 15 waren we weer terug in hoi an. Helemaal uitgeteld ben ik in slaap gevallen en de volgende ochtend pas weer ontwaakt.
  1. Aziƫ
  2. Da Nang