Ubud, Indonesia - Polarsteps

We zijn weer terug in de bewoonde wereld. Mijn hemel wat is het hier druk! Ondanks dat hangt er wel een goede sfeer en is ubud een stuk cultureler dan de rest. De eerste dag ging ik met iet wat zwetende handjes naar monkey forest. Bij het ontbijt ontmoette ik een Duitse jongen die ook die kant op ging dus we besloten samen te gaan. Het was verbazingwekkend leuk! Omdat hij een rugzak bij zich had en ik niet waren ze vooral gefocust op hem en dat kwam deze schijters natuurlijk prima uit. ;) omdat deze jongen nog meer ADHD had dan ik hadden we elkaars energie in twee uur volledig opgezogen dus besloten we allebei onze eigen weg weer te vervolgen. (Ik hou er van) De volgende dag ging ik naar een zilverworkshop, hier had ik in Nederland al over gelezen en wilde dat graag doen. Was ontzettend leuk om te doen en erg rustgevend een beetje freubelen. Ben ook zeker niet ontevreden over het eindresultaat. 'S avonds doken mijn favoriete vakantie mannen uit Borneo weer op! We hebben lekker met zijn drietjes gegeten en ik heb nog even een salsa dansje gewaagd. De volgende dag zijn we met zijn drieën naar de rijstvelden geweest. 50 tinten groen. Bizar mooi! Daarna begon het te stortregenen dus zijn we een restaurant in gedoken. Omdat we op de scooter waren en het maar bleef regenen hebben we daar een aantal uur gewoon een beetje gehangen, best prima wel. Savonds ben ik naar een poppenshow gegaan. Traditioneel handgemaakte poppen als schaduwen weergegeven op een doek achter een vlam. Leuk om te zien (duurde wel ontzettend lang, plafond goed bekeken en was ook erg mooi). Daarna trof ik Alex en Marius weet voor het eten. Nog even wat gedronken bij mijn hotel en daarna was het tijd om afscheid te nemen omdat zij de volgende dag naar huis vlogen. Ontzettend jammer maar hoort er ook bij.
  1. Azië
  2. Ubud