Holten, Netherlands - Polarsteps
Toen we vanmorgen wakker werden, waren we aangenaam verrast met de temperatuur en het weer. We hadden regen verwacht en zeker geen stralende zon. Dit was enorm fijn; we konden dus weer op pad!
Na alles te hebben afgedroogd en ingepakt zijn we aan de route richting Holten begonnen. Een route volledig over de Sallandse Heuvelrug, genieten! Echter na een 7tal kilometers, nam de pijn voor moeders de overhand en werd het genieten minder. Alhoewel ze niet wilde opgeven hebben we toch besloten om ons avontuur hier af te ronden. Naast een avontuur is het natuurlijk ook onze vakantie en het moet wel dragelijk blijven.
We hebben nog uitgebreid geluncht op het terras en daarna zijn we bij papa in de auto naar huis gestapt.
Afgezien dat dit echt het juiste besluit is, balen we wel een beetje. We hebben intens genoten van het Pieterpad en het wandelen. We blijven doorgaan met trainen en het uitbreiden van onze uitrusting en gaan snel weer op pad!
Eindstand: ruim 205km!
De keuze voor het goede doel is het Alzheimer Fonds geworden! Voor onderzoek naar en hopelijk ooit een behandeling tegen Dementie.
SharonWelling
De backpack en het meisje; PieterPad editie
Holten