Cathedral City, United States - Polarsteps
Vanochtend al weer vroeg wakker, 5 uur. Na een kwartiertje nasluimeren er uitgegaan en een kijkje gaan nemen bij het zwembad dat tegenover onze standplaats ligt.
De temperatuur is nu nog goed en het werd net licht. Mooi om te zien, zie ook de foto's. Een opkomende zon op de rode bergtoppen, geweldig. Hier doen we het allemaal voor.
Na wat typewerk en foto's terug naar de camper waar San ook wakker was. Even kort gesproken over gisteren. Kort samengevat: we hebben een moeilijke en zeer vermoeide dag gehad maar hebben elkaar gesteund daar waar nodig, zo hoort het. Hierdoor weet je dat je elkaar kunt vertrouwen wanneer je elkaar nodig hebt. En dat geldt niet ook voor Rick.
Ik had gisteravond gezegd dat il brood zou halen in de supermarkt. Hardloop kleding aan, rugzak op en lopen maar. Toen was het half zeven ( in de ochtend). Het is al erg warm aan het worden en heb de afstand beperkt tot 6,5 km. Onderweg in de supermarkt brood gehaald en een stukje Cathedral City bekeken. Voor diegene die de film Cars kent: de film zou hier opgenomen kunnen zijn. Autobedrijven, eettenten, tandarts en arts. Verder veel kale zandvlakten en Palmbomen. Waar zijn de bewoners die maken dat deze bedrijven bestaansrecht hebben?
Op het moment dat ik dit schrijf Is het kwart over acht, heb net gezwommen en zit nu aan het zwembad op te drogen. San komt langsgelopen, die is onder de douche geweest. Rick slaapt nog die was helemaal stuk.
Rond 9 uur was iedereen wakker. Hebben ons aangemeld en veel vragen gesteld over het park, de geblokkeerde I 10 waar we overheen moeten morgen.
We zijn nu aan het ontspannen. Ieder voor zich. Rick heeft het hele zwembad voor zich alleen. "Het enige dat ontbreekt is een vriendin" zei hij net.
Verder vanmiddag nog de was gedaan en de voorbereidingen voor de komende dagen. Boodschappen gedaan zodat we de komende 2 a 3 dagen niet zonder komen te zitten. Dit betekende echter wel dat we de camper moesten afkoppelen weg te kunnen. Mooie test voor morgenvroeg. Al met al een klein kwartiertje ben je helemaal klaar. Gelijk maar even de tank vol gedaan. Gisteren 22 galon aan brandstof verbruikt.
San is nu aan het koken, helaas moet dat binnen gebeuren en dan buiten eten.
Rick wilde daarna nog even zwemmen.
De ingestorte brug belet ons nog steeds de kortste route te nemen. Onze langere weg zal ca. 50 km meer zijn, valt mee.
We gaan naar Sedona.
Betalen met de Credit Card werkt niet, de pin wordt niet herkend. Geld halen bij een bank lukt wel ook met pin. Moeten weer gaan bellen alleen is dat met het tijdverschil van 9 uur wat lastiger geworden.
WijnandtenElshof
Amerika 2015