San Francisco, United States - Polarsteps
Vandaag vanuit Three Rivers gereden naar SF. Hier willen we de camper en onze koffers klaar maken. Dee moeten we morgen tussen acht en tien inleveren.
Rond half drie waren we er. De rit was inspannender dan de andere dagen. We passeerden veel steden en de weg 99 is niet de grootste en beste weg die er is. Veel bedrijventerreinen met dien gevolge dat er veel vrachtVerkeer is. Zij rijden minimaal net zo hard als wij, maar de combinatie vrachtverkeer / camper maakt het inspannend. Dan SF in zicht. Druk maar alles rijdt. Het warer over, langs het vliegveld en dan zijn we er.
Het RV park ligt naast een park en tegenover het SF 49 er Stadium.
We rijden de weg in en daar waar wij het stadion verwachten ligt veel sloopafval en zijn ze druk aan het slopen. Een aantal zaken staan nog en zullen wel gespaard blijven, een toren, een opgang, reclamezuil.
Het RV Park ziet er netjes uit. Geen groenstroken , geen picknicktafel en smalle plekken.
Net een parkeerplaats. Het RV Park is volledig omheind. Voor de douches en WC krijg je een sleutel.
Ik vraag of ik in het naastliggend park kan komen via de Camping. Nee dat kan niet. Maar als je wilt gaan zorg dan dat je voor donker, doch uiterlijk om 9 uur weer op de camping bent! Waarom? "We want to keep it safe".
Dus rond 6 uur ik te voet naar het park. Daar aangekomen blijkt er niets van over. De glorie van wat het ooit geweest moet zijn is volledig weg. De ramp om de boten te water te laten is volledig begroeid, de strepen en signalen op de weg verweerd het gras is verdord en de paden slecht.
Bij navraag blijkt dat de 49ers sinds 2 jaar hier weg zijn. Dit verklaard de sloop en mogelijk de verwaarlozing van het "park"
Wij zijn er voor een nacht met een doel: voorbereiden op de inlevering . Dat is gelukt en de omgeving is van minder belang.
Het is hier een stuk frisser. Netfoto's wezen maken buiten en San heeft direct het 2e dekbed erbij gelegd. Het scheelt dan ook een graad of 12 met gisteravond zelfde tijd. San maakt de opmerking dat het voelt als dat het rondom het vriespunt is. Dat zal mede veroorzaakt worden door de aanwezige wind.
WijnandtenElshof
Amerika 2015