Los Angeles, United States - Polarsteps

Vandaag naar LA afgereisd. Kijken of we een Hollywood Tour kunnen boeken zodat we van veel een glimp hebben opgevangen. Kunnen we zaterdag bepalen waar we verder willen kijken. Onderweg gebeld en om 11.00 uur was nog plek. En we waren er 15 minuten rijden vandaan dus we zullen ruim op tijd zijn . Nu op start lokatie Tour . Deze ligt in het hart van Hollywood met de Walk of Fame voor de deur. Er zit ook een Starbucks en dat heeft een niet te weerstane aantrekkingskracht op ons . Enerzijds vanwege de drank maar ook omdat er Free WiFi is en we alle vrienden kunnen antwoorden en Polarsteps kunnen bijwerken. We gaan om 11.00 uur starten. Het is nu half 3 en we zijn nog steeds onderweg . Wij dachten voor een Tour van 3 uur besteld en betaald te hebben. Da's mooi meegenomen zou je denken. Ja. Maar het is zo warm en we zitten in een open bus en als die stilstaat wordt het er zeer warm in. Rick is diegene die er het meeste last van heeft. Na een kleine wandeling naar het Chinese Theater waar vele wereldpremières hebben plaatsgevonden gaan we naar de auto om onze weg te zoeken naar Santa Monica. Hier zullen we 3 nachten verblijven. Aangezien we geen TomTom hebben moeten we ons op een andere wijze redden. Tablets zonder data roaming werken niet, alleen San had op de tablet een navigatie die zonder dataroming werkt, kaarten in NL geladen . Rick had deze in de ochtend gebruikt en was leeg!! Aan de autolader dan? Hij verbruikt meer dan hij laad. Maar we komen er. Via Beverly Hills waar we nog over Rodeo Drive zijn gereden naar 20th Street. Dik een uur waar normaal nog geen 45 min. Voor staat. We kwamen onder de 405 door alwaar we onze eerste km's gemaakt hebben 3,5 wkn geleden rond hetzelfde tijdstip. Stond ook nu weer vol en reed niet. Zo eten op de pier van Santa Monica. Jammer dat deze te ver weg om te lopen. Bij de 4e straat de auto neergezet om verder te lopen. Een leuke Engelse pub gevonden waar het eten goed was. En de bediening leuk was. Rick vond dat ze een lekker kontje had (vond ik ook). Daar a doorgelopen naar de pier. Erg veel mensen op de pier maar nog meer op het strand (het is dan ook nog 87 F (ca. 30 graden) dat was rond half tien. Met de auto maar het hotel want morgen willen we naar de Universal Studio's
  1. WijnandtenElshof
  2. Amerika 2015