Triacastela, Spain - Polarsteps
Gisteravond nog een pelgrims mis bezocht in een oud kerkje. Was heel bijzonder. Vanochtend om kwart over acht vertrokken voor een etappe van 22 km. De eerste kilometers hoog in de bergen was het nog koud maar naarmate we meer gingen afdalen konden de truien weer uit. Onderweg in een klein dorpje bood een oud vrouwtje ons langs de weg spontaan een pannenkoek aan. We waren onder de indruk van deze naastenliefde maar toen we haar bedankten en weer wilden gaan lopen maakte ze een handgebaar met haar vingers en riep MONEY. Waarschijnlijk het enige woord wat ze kent in het Engels.😜 Een paar uur geleden aangekomen in onze volgende stop in het dorp Triavastela en bij het eerste terras werden we al begroet door een stel uit Australië die we al eerder op de Camino hebben leren kennen. Na een lekker biertje ons hotel opgezocht en over een half uur gaan we met de Australiërs en nog een ander stel uit New York uit eten. Wederom een mooie Camino dag! Santiago ligt nog op 141 km hier vandaan dus we hebben de helft er al opzitten🚶♂️🚶♂️🚶♂️🦶🦶🦶✌
Camino naar Santiago
Triacastela