Noosa Heads, Australia - Polarsteps

29/03 (Zondag): Na het ontbijt heb ik de bus naar Noosa gepakt. In de bus leerde ik een Fransman kennen. Hij zou naar hetzelfde hostel gaan, dus we zijn mooi samen opgetrokken. Bij aankomst hebben we eerst geluncht en daarna zijn we naar het strand van Noosa geweest. Op de terugweg zijn we langs het park Noosa Woods gelopen, vanaf hier hadden we een mooi uitzicht over een baai met zonsondergang. 's Avonds was er een bbq in het hostel en ik heb samen met die Fransman gepilst in de bar. 30/03: Deze dag ben ik samen met die Fransman naar het Noosa Nationaal Park geweest. We begonnen vanaf het strand met een mooie wandeling langs de kust en zijn daarna door de bossen doorgelopen naar een ander strand. Hier hebben we we gezwommen. De stroming van de zee was hier heel sterk, dus ben maar niet te ver uit de kust gegaan. Na een tijdje zijn we door de bossen terug gelopen naar het beginpunt. Dit was ook fantastisch mooi! Onderweg kwamen we onder andere een leguaan tegen die midden op het pad liep. Toen we bij de ingang van het NP aankwamen, zijn we via de kust naar het hoofdstrand gelopen. Hier hebben we nog even gezwommen voordat we richting het hostel gingen. In het hostel hebben we vervolgens gekookt en hebben we nog een biertje gedronken
  1. Around the world!
  2. Noosa Heads