Auckland, New Zealand - Polarsteps

08/05 (Vrijdag): Na een top avondje stappen met Hayden kreeg ik een lift naar het vliegveld van de huisgenoot van Hayden. Ik was mooi op tijd voor mijn vlucht van Wellington naar Auckland, daarom had ik nog even de tijd om op het vliegveld rond te lopen. Na een vlucht van een uurtje kwam ik aan in Auckland. Hier heb ik de bus gepakt naar het centrum. Ik ben toen richting het hostel van Ben gegaan. Ik ken hem uit Groningen en het was een mooie timing dat we tegelijkertijd in Auckland zaten. Nadat we ergens wat gedronken hadden kwam Troy ook langs (hij komt uit Auckland en hij heeft in Groningen gestudeerd). We zijn daarna naar een bar in de haven van Auckland gegaan en hebben daar genoten van een biertje. Na dit biertje zijn we richting het huis van Troy gegaan en hebben we daar gerelaxed. Ik heb mijn backpack toen meegenomen, dit omdat ik 3 nachten bij Troy kon slapen. 09/05 (Zaterdag): 09.00 trein gepakt van Troy zijn huis naar het centrkm van Auckland, Ben getroffen in Auckland, rondgelopen door de hoofdstraat, Albert Park, museum, relaxen op een terras in de haven met lekker weer, daarna weer met se trein terug naar Troy zijn huis, naar een vriend van Troy, met de Range Rover zo'n 40minuten langs de kust gereden naar Paiha, fantastisch uitzicht, biertje gedronken op een rots met Troy en die maat, op terugweg Fish and Chips gegeten. Naar Troy zijn huis gegaan en daar gedronken, vervolgens naar een club in Auckland gegaan. 10/05 (Zondag): 's Ochtends uitgeslapen tot 10.00, ontbijt, naar familie van Troy geweest (ten westen van Auckland) dat zo'n 40 minuten rijden was, daar heeft zn familie een huis met een super uitzicht over de baai. Hier hebben we geluncht en gerelaxed. Aan het einde van de middag zijn we weer terug naar het centrum van Auckland gereden. Onderweg zijn we nog langs Mount Eden gegaan, dit is een berg met een uitzicht over Auckland. 's Avonds hebben we gekookt en een film gekeken.
  1. Around the world!
  2. Auckland