Pokhara, Nepal - Polarsteps
Na helaas een paar dagen buikgriep (ik verdenk de bloemkool) voelde ik me gelukkig afgelopen woensdag weer beter. De tijd van excursies is hier aangebroken. Ik ging op excursie met groep 4 en het was super leuk!
Leuk om met de studenten een dagje buiten door te brengen en ze op een andere manier te leren kennen.
Verder gaat hier alles zn gangetje. Ik ben alweer bijna een maand terug uit Iran. De tijd gaat zo snel. Wilfred heeft morgen zijn 150ste fietsdag en zit al in India!! Ik kijk erg uit naar zijn komst natuurlijk!!
Vorige week heb ik weer een nieuwe ervaring opgedaan. Ik was namelijk op de radio! Ik raakte een keer in de vakantie aan de praat met een journalist en die vroeg of hij mij een keer mocht interviewen op de radio. Ze zijn de enige Engelse zender hier en zoeken daarom ook buitenlandse gasten. Nou van het een kwam het ander en zat ik in de studio. Erg leuk om een keer te doen. Het gesprek ging voornamelijk over mijn visie op het onderwijs en mijn werkzaamheden. Weer een ervaring rijker!
sowiontheroad
Sonja in Nepal 2018