Pokhara, Nepal - Polarsteps
Het is heel lang geleden dat ik wat heb geschreven, dus vond het weer eens tijd worden! Want Wilfred is aangekomen!!! Na 5.5 maand fietsen was het op 12 december dan echt zo ver, hij kwam met zijn fiets te poort door. Zo gek om hem hier te zien en jemig wat is zijn baard lang geworden!
Ik kon wat dagen vrij krijgen van werk, dus we zijn naar het toeristische gedeelte van de stad gegaan en hebben daar 2 nachten in een hotel geslapen. Het was heerlijk om de tijd te hebben om bij te kletsen en genieten van lekker westers eten (dat was voor mij alweer even geleden).
Nu ik dit typ is Wilfred in Nederland. Ons nichtje onderging afgelopen week een riskante hartoperatie. Wilfred was hierbij om zijn familie te steunen. Hij zal over ongeveer 1.5 week weer in Nepal zijn. (Operatie is geslaagd en alles gaat goed).
Dat maakt dat ik de kerstdagen met de Nepalesen heb doorgebracht. Dat waren hier helaas gewoon werkdagen. Maar we hebben met zn alle lekker (en veel te veel) gekookt. Het was erg leuk om te doen en ze wat te kunnen leren over het kerstfeest.
Oud en nieuw zal ik met collega s vieren in het toeristische gedeelte.
Op school starten de examens bijna. Daarna hebben we 1 weekje vakantie. Ik moet zeggen wel lekker, het is toch wel heel anders om 6 dagen in de week te werken. Ik was in Nederland 5 dagen aan het werk en in het weekend druk met mijn studie, maar toch voelt het heel anders;).
10 februari is mijn laatste dag op school. Daarna reizen we samen naar Zuid Amerika. Hoewel ik nog steeds ontzettend geniet van mijn tijd hier, kijk ik ook enorm uit naar de vrijheid van het reizen met zn tweeën!!
sowiontheroad
Sonja in Nepal 2018