Australië
Yeppoon
Mulambin, Australia - Polarsteps
Toen wij in 2019 bezig waren met het uitzoeken van een reis naar Australië, kwamen we op het spoor van Dutchies Travel. Lisanna en haar team zijn super enthousiast te helpen met het plannen van onze reis naar Australië. In de voorbereidingen voor deze reis, hebben zij dan ook goed geholpen.
Zij gaven dan ook aan dat de rit tussen Airlie Beach en Hervey Bay een lange is. Zonder echt hoogte punten. Maar omdat we met twee jonge kids reizen, hielpen zij aan een paar toffe tussenstops. Na Cape Hillsborough nu Yeppoon en straks Splitters Farm.
Yeppoon is niet een heel boeiend stadje. Bovendien is het voor deze reis- begrippen wat fris. En dus kiezen we voor een camping die sowieso leuk is voor Noa en Evi. Met springkussen, zwembad, speeltuin en … Noa en pappa zijn op date geweest en hebben in de buitenbios van de camping een film gekeken. Kortste date ever: wel 10 minuten! Maar toch wel erg leuk en waardevol.
In Yeppoon is ook weer een mooie langoon, maar het is eigenlijk te fris. Dus de foto’s van de lagoon zijn dan ook speciaal gemaakt voor Polarsteps en het fotoboek :-)
Verder natuurlijk ook weer lekker gegeten.
Australia