Friso en Linsey .
Zuid-Oost Azië
Sanur
Denpasar, Indonesia - Polarsteps
Aangekomen in het oude vertrouwde Sanur hadden we een beetje een off-day. We besloten onszelf deze dag lekker te gaan verwennen. Opstarten met wat koffie en donuts. Daarna voor Lins een complete pedicure inclusief voetmassage, scrub, nagellak etc. Heerlijk.. dacht ze.
De massage duurde een goeie twee minuten. De scrub werd er een beetje opgekwakt zonder er echt iets mee te doen en de twee vrouwtjes aan haar voeten leken er weinig van te snappen. Drie minuten nadat ze nagellak erop zat, mocht ze alweer gaan. Voor de zekerheid nog een aantal keer gevraagd of ze zéker wisten dat het droog genoeg was. De vouwtjes keken elkaar na deze vraag aan, bliezen een beetje op Lins haar voeten en zeiden toen met een wijfelende blik dat ze echt kon gaan. Een flop die op het eerste oog enorm veel pijn deed in de portemonnee, tot we het omrekenden naar euro's en we weer verder gingen met de orde van de dag.
Ook hebben wij onszelf tegoed gedaan aan een heerlijke frikandel, kroket en patat oorlog in de Oranje Bar. Hier waren we aan toe.
Onze goedkope homestay was dit keer niet het beste verblijf dat we hebben gehad. Lins moest kokhalzen van de geur in de badkamer, er zat een hele familie muggen op de kamer die maar niet weg/dood wilden, de MacDonalds op de hoek werd gedurende de hele nacht verbouwd en de deken was zo kort dat we handdoeken nodig hadden om onze westerse onderlichamen te bedekken. Na een korte, vermoeiende nacht zijn we (inclusief onze visa's!!!) eindelijk op de boot gestapt naar Nusa Lembongan.
Indonesia