1. Friso en Linsey .
  2. Zuid-Oost Azië
  3. Senggigi

Senggigi, Indonesia - Polarsteps

Na ons langere verblijf in Kuta hebben we een korte stop gemaakt in het kustplaatsje Senggigi. Vanuit hier konden wij namelijk worden opgehaald voor de 4-daagse boottocht naar Flores die al op de planning stond. Om tijd en geld te besparen hebben we van onze taxi-rit een tourtje gemaakt en zijn we onderweg gestopt bij een aantal watervallen. De rit was mooi met veel groen, maar deze verliep niet vlekkeloos. De chauffeur bezat de gave om nooit in één keer de juiste route te vinden. Verder was onze verliefde chauffeur tijdens het rijden constant aan het (video)bellen met z'n meisje. Het hielp daarbij niet dat je in Indonesië blijkbaar moet schreeuwen in je telefoon om je verstaanbaar te maken. Een zeer onplezierige wekker voor Lins die natuurlijk weer een tukkie deed. Eindelijk bijna bij de watervallen te zijn aangekomen, stuitten we op het volgende probleem. De brug ernaartoe was ingestort. Via hobbelige omwegen hebben we de watervallen dan toch gevonden. En ze waren prachtig, verfrissend (Fries) en koud (Lins)! Bij ons hostel met zwembad in Senggigi hadden ze twee grote pluspunten; twee puppy's!!!!! 🐕 Zie dolgelukkige Lins met de puppers op de foto. Na een relaxed verblijf zijn we helemaal klaar voor de boottocht. Op naar Flores!

Indonesia