Friso en Linsey .
Zuid-Oost Aziƫ
Dong Van
Dong Van, Vietnam - Polarsteps
Om een beeld te schetsen van de overweldigende mooie natuur en schitterende uitzichten hebben we een grote fotoverzameling toegevoegd. We hebben flink moeten schrappen, want anders was polarsteps waarschijnlijk gecrasht.
Voor we wegreden bij de homestay hebben we voor de zekerheid nog een extra regenpak gekocht. De poncho's die we hadden zijn na vier weken intensief gebruik aardig versleten. Het bleek een goede keuze te zijn geweest, want helaas hadden we wat regen in de eerste uren. Het pak hield ook lekker de wind tegen waardoor het niet voelde alsof we in Nederland waren.
De rest van de rit was het ondanks de kou genieten. De mist die rond en tussen de bergen hing gaf een sprookjesachtig gevoel.
Halverwege was Lins haar achterband weer eens zacht. Gelukkig had een local wel een handpompje waarmee ze weer een tijdje vooruit kon! Hopen op het beste!
Aan het einde van de rit kwamen we langs een populair uitzichtpunt. Hiervoor moesten we een stuk omhoog wandelen. Fijn dat we dit samen met onze vriend Merijn hebben kunnen doen. Al videobellend genoten we samen van het uitzicht terwijl er op hetzelfde moment stevig werd vergaderd en er flinke knopen werden doorgehakt mbt het komende vriendenweekend van de jongens.
Aangekomen in Dong Van bleek die avond precies een festival in het dorp te zijn. De jaarlijkse bloemenoogst werd gevierd. We zijn met de scooter club even sfeer wezen proeven. Het was geen festival zoals we gewend zijn en zijn dan ook vroeg naar bed gegaan. Morgen rijden we door naar de laatste overnachting van deze loop.
Vietnam