1. Australia, New-Zealand and Thailand
  2. Picton naar Wellington

Wellington, New Zealand - Polarsteps

Vandaag namen we de ferry van Picton naar Wellington. Op enkele uurtjes tijd kwamen we zo aan in het Noordereiland. Het was een mooie dag om afscheid te nemen van het Zuidereiland, al varend door de prachtige Marlborough Sounds. Het was ook het perfecte moment om stil te staan bij de afgelopen weken die we in het Zuidereiland hebben doorgebracht 🧘‍♀‍ Men zegt typisch over Nieuw-Zeeland dat je hier vier seizoenen in ÊÊn dag meemaakt maar wij hebben bijna vier weken lang geen druppel regen gezien en de zon kwam er bijna elke dag door â˜€ī¸ We hebben ongelooflijk mooie dingen gezien en heel veel geluk gehad! 🤩 Zeker als je weet hoe er de afgelopen dagen bakken regen uit de lucht is gevallen en dat men met de ergste overstromingen sinds lang te kampen heeft... Tijd om ons avontuur verder te zetten in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Bij aankomst in Wellington is het druilerig weer en maken we meteen kennis met de bijnaam van de stad, Windy Welly đŸŒŦī¸đŸ˜Ŧ Onze pret kan het niet bederven want wij kijken al volop uit naar het stadsleven! đŸ™ī¸đŸ¤—

New Zealand