1. Australia, New-Zealand and Thailand
  2. Hamilton naar Coromandel (Hot Water Beach)

Hot Water Beach, New Zealand - Polarsteps

Onze ochtend begon goed op de farmers' market van Hamilton. We zijn hier in NZ naar verschillende farmers' markets geweest waarbij we steeds verse lokale producten konden proeven en kopen, we verschillende eetkraampjes konden uitproberen en muzikanten voor de juiste sfeer zorgden. Zo was het ook in Hamilton! πŸ˜‹πŸ₯ De komende dagen zullen we samen met Marte en Jacob, de favoriete reisbestemming van de NZ-ers ontdekken, de Coromandel 😊 We trokken meteen onze wandelschoenen aan voor een wandeling langs de Karangahake Gorge en door een oude goudmijn tunnel, heel speciaal πŸ˜… Onze dag eindigen deden we in Hot Water Beach. Door warmwaterbronnen onder het strand komt hier heet water bovendrijven als je een put graaft op de juiste plek in het zand 😯 Omdat je enkel rond laagtij kan graven konden we kiezen tussen middernacht of rond de middag de volgende dag. We besloten de drukte te vermijden en rond middernacht naar het strand te trekken. Gelukkig hadden we wat mankracht mee voor het zware werk πŸ˜‰ Wat een zotte unieke ervaring zo een privΓ©-spa in de pikkedonker naast de ruisende zee en onder een schitterende sterrenhemel πŸ€ͺ🀭🀩

New Zealand