1. Australia, New-Zealand and Thailand
  2. Bangkok naar Brussel (via Dubai)

Brussels, Belgium - Polarsteps

We zijn veilig en op tijd thuis geraakt! Wat een geluk hebben we gehad dat we onze reis volledig konden afronden zoals gepland en dat we nu thuis kunnen zijn in deze crisis πŸ™πŸ» Hoewel we het heel spijtig vinden dat we onze vrienden en familie nu niet kunnen bezoeken of niet gezellig uiteten kunnen gaan, zijn we vooral dankbaar voor de geweldige reis die we samen hebben gemaakt, voor al het geluk dat we de afgelopen maanden hebben gehad en voor alle fijne dingen waar we ten volle van hebben genoten! Zo was er de zon die meer dan 100 dagen aanwezig was tijdens onze reis β˜€οΈ, de vrijheid om te gaan en te staan waar we wilden en die zon hier en daar na te jagen πŸ¦…, de tal van (goedkope) restaurantbezoekjes en verschillende nieuwe gerechten waar we telkens weer van genoten 🍽️, de sympathieke mensen van verschillende landen die we doorheen onze reis hebben ontmoet πŸ€—, de minstens 50 ijsjes die we elk hebben gegeten πŸ™ˆπŸ¦, de 135 dagen van samen zijn, liefde, geluk, tranen en spanning delen πŸ‘©β€β€β€πŸ‘©, de wondermooie natuur waarvan we ontelbare keren getuige van mochten zijn πŸŒ…πŸ€©, de meer dan 10.000 mooie foto’s πŸ“·, de vele grootse maar ook kleine nieuwe ervaringen zoals skydiven, abseilen, surfen, met de camper rijden, in een camper leven, een tuktuk nemen, samen op de scooter rondrijden,... Het was onbeschrijflijk, het was perfect 😍

Belgium